In English | På svenska |

Ilmoittautuminen, maksut ja opintosetelit


ILMOITTAUTUMINEN

A. Osalle kursseista Ilmoittaudutaan opetuspaikalla kurssin alussa. Silloin kurssiselosteessa on merkintä: ei ennakkoilmoittautumista. Opiskelija täyttää kurssin alussa ilmoittautumislomakkeen, joka on sitoumus kurssimaksun maksamisesta.

B. Jos kurssille pyydetään ilmoittautumaan etukäteen, ilmoittaudu määräpäivään mennessä internetissä tai soittamalla opiston toimistoon. Mahdollisia vapaita paikkoja voi kysyä myös määräpäivän jälkeen.

• www.opistopalvelut.fi/huittinen

• puh. 044 560 4581 

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova!
Jos kurssi ei toteudu, siitä ilmoitetaan opiskelijalle tekstiviestillä.

Alkamisesta ei erikseen ilmoiteta.


 

ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN

Peruutus on tehtävä opiston toimistoon puh. 044 560 4581. 
  

Ennakkoilmoittautumista edellyttävän kurssipaikan voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.

Kurssin, jolle ei ole ennakkoilmoittautumista, voi perua maksutta yhden opintokerran jälkeen.

Jos kurssille ilmoittautunut opiskelija ei tule kurssille tai tee peruutusta ajoissa, opisto perii häneltä kurssimaksun.

Aloitettua kurssia ei voi vaihtaa toiseen. 

 

KURSSIMAKSUT
Kurssimaksu maksetaan jokaisesta kurssista erikseen. Lasku lähetetään kurssin alettua.

Jos opiskelija keskeyttää kurssin henkilökohtaisista syistä (mm. sairastuminen. työeste), kurssimaksu on silti maksettava.


Perhealennus. Jos normaalihintaiselle kurssille osallistuu enemmän kuin kaksi perheenjäsentä, kahdelta peritään normaali kurssimaksu ja seuraavilta puolet kurssimaksusta. Alennus ei koske yksityisopetusta eikä taiteen perusopetusta.
Materiaalimaksut. Mahdolliset materiaali- tai muut lisämaksut suoritetaan ryhmän opettajalle.


OPINTOSETELIT TYÖTTÖMILLE JA MAAHANMUUTTAJILLE
Kansalaisopisto on saanut Opetusministeriön avustuksen opintoseteleihin. Työtön tai maahanmuuttaja, joka on asunut Suomessa enintään kolme vuotta, voi osallistua setelillä maksutta yhdelle kurssille työvuoden 2015-2016 aikana. Seteleitä saa kansalaisopiston toimistosta. Seteleitä on rajoitettu määrä.

 

LIIKUNTA- JA KULTTUURISETELIT
Kurssimaksun voi maksaa SMARTUM- ja TYKY- liikunta-, kunto- ja kulttuuriseteleillä tai Virikesetelillä. Setelit pitää antaa opettajalle tai tuoda opiston toimistoon kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta, muuten kurssimaksu laskutetaan normaalisti. Seteleillä on maksettava koko kurssimaksu, ei osasuorituksia.