In English | På svenska |

Lauttakylän lukio


lukio

Lauttakylän lukio on monipuolinen hyvä yleislukio, joka tarjoaa laajan kurssivalikoiman kaikissa oppiaineissa. Takaamme näin hyvän menestyksen niin ylioppilaskirjoituksissa kuin jatko-opinnoissakin.

 

Laajan luonnontiede- ja kielivalikoiman ohella panostamme voimakkaasti kansainväliseen toimintaan. Kansainvälisyyskurssin ohella olemme tällä hetkellä mukana kahdessa Erasmus+-hankkeessa. Yrittäjyysopintojen pitkää perinnettä jatkaa vuosittain toteutettava Nuori Yrittäjyys –kurssi.
Vuoden 2017 LaLu, valo- ja äänisuunnittelija Jani-Matti Salo


Taiteen maisteri Jani-Matti Salo (s. 1984) on ammatiltaan valo- ja äänisuunnittelija, joka työskentelee niin Kiasma-teatterissa kuin freelancerinakin erilaisissa projekteissa. Hänen tuotantoonsa kannattaa perehtyä täällä, koska edes suomen kielen sanavarasto ei tee oikeutta tuotannon visuaalisuudelle. Salon elämänpolku ei ollut ehkä aivan tyypillinen lukiolaiselle mutta hyvä osoitus siitä, mihin kaikkeen lukiokoulutus luo pohjan. Salo muistuttikin siitä, miten elämä voi yllättää, joten kannattaa ottaa oppia kaikista kouluaineista.


Vuoden 2017 LaLu, valo- ja äänisuunnittelija Jani-Matti Salo

Salo toi breakdancen Huittisiin. Taidot ovat tallella.Lauttakylän lukion esittelyvideo 

   

    icon[1]         

twitter-bird-blue-on-white