In English | På svenska |

Uutisia meiltä

18.8.2017

Tiedote koskien Huittisten kaupungin eräitä hoivapalveluja ja -kiinteistöjä

Attendo Oy, Esperi Care Oy ja Mehiläinen Hoivapalvelut Oy ovat olleet Huittisten kaupunkiin yhteydessä ja ilmaisseet mielenkiintonsa tiettyihin Huittisten kaupungin hoivatoimintoihin ja -kiinteistöihin.  Kiinteistöt ovat 32 -paikkainen Huittisten vanhainkoti Kuninkaisissa, 36 -paikkainen Annalan palvelukeskus Vampulassa ja noin 60 -paikkainen Kaarirannan palvelukeskuskokonaisuus keskustassa.


Huittisten kaupunki aloittaa valmistelun, jossa selvitetään, onko kaupungin tarkoituksenmukaista ja järkevää siirtää yksityiselle toimijalle kyseiset kiinteistöt ja niiden toiminta. Selvityksessä huomioidaan erityisesti hoivapalvelujen jatkuvuus Huittisissa, kaupungin kiinteistöriskit ja henkilöstön aseman turvaaminen mahdollisessa muutoksessa. Yksityistämisen tarkoituksenmukaisuus tarkastellaan kiinteistökohtaisesti eli ulkoistamisratkaisuun voidaan päätyä esim. vain yhden kiinteistön ja sen toiminnan osalta.

Huittisten kaupunki aloitti mahdollisen muutoksen kohteena olevan henkilöstön kanssa yt-neuvottelut viikolla 33 ja aloittaa neuvottelut mainittujen yritysten kanssa syyskuussa.

 

Lisätiedot     Jyrki Peltomaa, kaupunginjohtaja, 044 – 560 4200, jyrki.peltomaa@huittinen.fi

Huittisissa 18.8.2017

 

Jyrki Peltomaa

kaupunginjohtaja


Palaa otsikoihin