In English | På svenska |

Uutisia meiltä

8.8.2017

Satakunnan pelastuslaitoksen ohjeistus ilotulitteiden käytöstä venetsialaisten aikana

26.8.2017 klo 18.00-24.00

Satakunnan pelastuslaitos on antanut ohjeistuksen ilotulituksen sallimisesta ns. venetsialaisten aikana.
Ilotulitteiden käyttö on sallittu 26.8.2017 klo 18.00 – 24.00  ilman pelastusviranomaisille tehtävää ilmoitusta noudattaen seuraavaa ohjeistusta:

Käyttö on kielletty taajama-alueella, metsäpalovaroituksen aikana,  kovan tuulen aikana sekä erityisillä kieltoalueilla. Erityisiä kieltoalueita ei  Huittisissa ole, mutta Huittisten  taajama-alueella ilotulitteiden käyttö on Satakunnan pelastuslaitoksen ohjeistuksen mukaisesti kielletty.

Lisäksi Satakunnan pelastuslaitos ohjeistaa: Ilotulitteita ammuttaessa on aina käytettävä suojalaseja. Myös yleisön on hyvä suojata silmänsä. Lue ostamasi tuotteen mukana seuraavat käyttöohjeet hyvissä ajoin ennen käyttöä ja noudata niitä.
Valitse ilotulitteiden käyttöpaikka huolella niin, että käytöstä ei aiheudu vaaraa ihmisille, rakennuksille, ajoneuvoille eikä muullekaan omaisuudelle. Käytä ilotulitteita ainoastaan ulkona ja aukealla paikalla.
Lisätietoja turvallisesta ilotulittamisesta löytyy osoitteesta www.ilotulitus.info.

Pelastuslaitos toivoo juhlan sujuvan turvallisesti. Selvitä etukäteen paikkakoordinaatit www.112.fi –sivustoa apuna käyttäen, jotta paikalle mahdollisesti tarvittava apu löytää perille mahdollisimman pian. Lisätiedot: Satakunnan pelastuslaitoksen tilannekeskus, puhelin 02 621 1500.

Palaa otsikoihin