In English | På svenska |

Uutisia meiltä

27.7.2017

Kulttuuria lapsille ja nuorille - ideakysely

Millaista lasten- ja nuortenkulttuuria haluaisit olla kokemassa ja tekemässä? Kerro mielipiteesi Facebook-sivuillamme tai kirjastossa.

Kulttuuria lapsille ja nuorille - kerro toiveesi ajatuksesi ja ideasi! 
Vastanneiden kesken arvomme reippaita palkintoja. 

Huittisten kaupunki haluaa tulevaisuudessa panostaa entistä enemmän lasten- ja nuortenkulttuuriin. Huittisten pääkirjaston yhteyteen suunnittelun alla oleva kulttuuritila Talli, sekä monet muut toimitilat tarjoavat mahdollisuuksia monipuoliseen taide- ja kulttuuritoimintaan. Kiinnostako esim. tanssi, teatteri, musiikki, kädentaidot, maalaus, piirtäminen,pelaaminen, valokuvaus, sarjakuvat, elokuvat, lukeminen, kirjoittaminen tai monikulttuurisuus? Kaivataanko estradia, tapahtumia, työpajoja, viikkotoimintaa, kerhoja, erityisryhmiä? Olisitko itse innostunut vetämään harrastustoimintaa?

Millaista lasten- ja nuortenkulttuuria haluaisit olla kokemassa ja tekemässä? Kerro kommenttikenttään ajatuksesi Huittisten kaupungin Facebook-sivulla. Vastata voit myös paperilomakkeella Huittisten ja Vampulan kirjastoissa. Keräämme ideoita 20.8.2017 asti. Vastauksia kaipaamme tietenkin eniten lapsilta ja nuorilta! 

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme huittislaisen Kassimatin ReipasRepun ja Säkki-repun. Voittajat saavat valita mielensä mallin ja värin. Katso lisää: www.reipaskauppa.fi 

Kyselykuva


Palaa otsikoihin