In English | På svenska |

Hullu mies Huittisista –syö enemmän kuin tienaa?

Enää ei huittislainen syö enempää kuin tienaa, mutta luova hulluus ilmenee tänäkin päivänä ennakkoluulottomuutena uusia asioita ja ihmisiä kohtaan. Huittinen ja sen vauras lähiseutu tarjoavat oivan mahdollisuuden työhön, yrittämiseen, koulutukseen, asumiseen ja harrastuksiin.

 

Huittisten sijainti Satakunnan, Pirkanmaahan ja Varsinais-Suomen maakuntien rajalla on kaupunkimme keskeinen vahvuus. Vanhaa roomalaista sanapartta mukaillen kaikki tiet todella johtavat Huittisiin.

Huittislaisen yrittäjyyden ja keskeisen liikenteellisen aseman vuoksi kaupungista on kehittynyt yksi kaupan alueellisista keskuksista. Kaupan liikevaihdolla mitattuna Huittinen onkin maakunnan kolmanneksi suurin kauppakaupunki Porin ja Rauman jälkeen.

Kaupallisten palvelujen ohella ruoantuotantoketju monipuolisesta maataloudesta aina isoihin elintarviketehtaisiin asti on elinkeinoelämällemme leimallista. Huittisissa tuotetaankin ruokaa, joka on tunnettua kaikissa Suomen ruokapöydissä.

Vilkas elinkeinoelämä, monipuolinen koulutustarjonta sekä kehittyvä elintarvikeketju ovat kaupunkimme vankat kivijalat, joiden varaan on hyvä rakentaa. On myös todettava, että Huittinen on aktiivinen liikunta- ja kulttuurikaupunki, joka tarjoaa kaikenikäisille runsaasti erilaisia harrastusmahdollisuuksia.

Uusia ja nykyisiä kaupunkilaisia sekä yrityksiä varten on kehitetty laaja ja nykyaikainen palveluverkosto, joka takaa jokaiselle asukkaalle laadukkaan elinympäristön. Tästä ympäristöstä ja sen kehittymisestä olemme yhteisesti sitoutuneet huolehtimaan myös tulevaisuudessa.

Huittisiin on helppoa tulla ja viihtyä!

Jyrki Peltomaa
kaupunginjohtaja