In English | På svenska | 

Psykososiaalinen kuntoutumisyksikkö Kipinä

 

Huittisten psykososiaalinen kuntoutumisyksikkö palvelee sekä mielenterveyskuntoutujia että kuntouttavan työtoiminnan asiakkaita. Kipinän henkilökunnan tehtäviin kuuluvat sekä mielenterveyskuntoutujan että kuntouttavan työtoiminnan asiakkaan voinnin kokonaisvaltainen seuranta ja tukeminen.


Mielenterveyskuntoutus Kipinässä sisältää hoidollisia, toiminnallisia ja kuntouttavia ryhmiä sekä yksilöohjausta ja – keskustelua arkielämän hallintaan. Mielenterveyskuntoutuspäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai.


Kuntoutumisyksikkö Kipinä toimii yhtenä Huittisten kaupungin kuntouttavan työtoiminnan yksikkönä. Kuntouttavaa työtoimintaa Kipinässä järjestetään asiakkaille, jotka eivät ole työllistyneet kaupungin muissa kuntouttavan toimipisteissä fyysisten, psyykkisten tai sosiaalisten rajoitteiden vuoksi. Kipinän kuntouttava toiminta on yksilöohjausta sekä ryhmätoimintaa. Toiminnassa keskeistä on sosiaalinen vuorovaikutus, syrjäytymisen ehkäisy ja osallisuuden edistäminen. Kuntouttavan työtoiminnan ryhmät kokoontuvat Kipinässä tiistaisin ja torstaisin.

 

Lisätietoa ryhmistä saa puhelimesta 044 772 8360.