In English | På svenska |
Juoksurata

Urheilukenttien käyttövuorot:


HUHKOLINNAN JA URHEILUKENTTIEN KESÄHARJOITUSVUOROT


Harjoitusvuorot kesäkaudeksi 2017 ovat haettavana pe 21.4.2017 mennessä Huhkolinnan, Huhkolanpuiston tenniskentän, vanhan urheilukentän, Sammun koulun kentän, Lauttakylän koulun kentän, Vampulan urheilukentän ja Sallilan koulun kentän osalta. Pellonpuiston hiekkakentän käytöstä yhteydenotot Lauttakylän Lujalle (Mikko Ojapelto, puh. 040 7709010). Nuoriso- ja liikuntalautakunnan tuen piirissä oleville vuorot ovat maksuttomia, muilta vuorosta peritään 83,- €/vuoro (sis. alv 10 %).


Keskusurheilukentän ja Huhkolanpuiston kentän vuorot jaetaan yleisurheilun ja jalkapallon kesken yhteisneuvottelussa ke 3.5.2017.


KENTTÄVUORO_SALIVUOROHAKEMUS_2017 (pdf) (44.9 KB)Kenttävuoro-ohjeet 2016 (pdf) (11.1 KB)


__________ Kentällä tapahtuvat ottelut ja muut tilapäiset tapahtumat peruuttavat normaalit harjoitusvuorot. 


Urheilukenttien tapahtumat 2017 (pdf) (22.2 KB)Urheilukentät

Huittisten kaupungin urheilukentät tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet harrastaa liikuntaa. 


KESKUSURHEILUKENTTÄ  

Keskusurheilukenttä (Kirjatie 2) 
Keskusurheilukenttä toimii vuosittain useiden yleisurheilukilpailujen, jalkapallopelien ja muiden tapahtumien järjestämispaikkana. 

MUUT URHEILUKENTÄT

Aivan Huittisen keskustassa sekä kylillä on urheilukenttiä ja -alueita, joissa voi harrastaa mm. jalkapalloa, pesäpalloa tai tennistä. 

Jäähallin ja Liikuntakeskus Spiraalin vieressä sijaitseva Pellonpuiston hiekkakenttä (Opintie) mahdollistaa mm. pesäpallo- ja jalkapalloharjoitukset jo aikaisin keväällä.

Vampulan urheilukenttä


Tennistä voi pelata Huhkolanpuiston tenniskentillä tai Jäähallin vieressä sijaitsevilla asfalttipohjaisilla tenniskentillä. 

Vampulan Urheilukentän viereiselle alueella sijaitsee Sallilan massapintainen tenniskenttäkenttä, josta vuorot varataan kentällä olevista vuorovarauslistoista.


Vanha urheilukenttä (Veteraanikatu) toimii useiden seurojen harjoittelukenttänä. 

Suttilan jalkapallokenttä