In English | På svenska |
Juoksurata

Urheilukenttien käyttövuorot:


Harjoitusvuorot kesäkaudeksi 2018 ovat olleet haettavana pe 13.4.2018 klo 12.00 mennessä Huhkolanpuiston tenniskenttien, vanhan urheilukentän, Sammun koulun kentän, Lauttakylän koulun kentän, Vampulan urheilukentän ja Sallilan koulun kentän osalta. Huhkolanpuiston tenniskentillä mahdollinen korjaustyö kesän aikana saattaa estää kentän käytön.  Pellonpuiston tekonurmikentän käytöstä yhteydenotot Lauttakylän Lujalle (Mikko Ojapelto, puh. 040 7709010). Keskusurheilukentän ja Huhkolanpuiston kentän käytöstä yleisurheiluun ja jalkapalloon järjestettiin neuvottelu seurojen kesken.


Nuoriso- ja liikuntalautakunnan tuen piirissä oleville seuroille ja yhdistyksille vuorot ovat maksuttomia, muilta vuorosta peritään 83,00 €/vuoro (sis alv 10 %).


Urheilukenttien vakiovuorot 2018 (pdf) (16.5 KB)


Kentillä järjestettävät kilpailut, ottelut ja tapahtumat peruuttavat normaalit harjoitusvuorot.


Urheilukenttien tapahtumat 2018 (pdf) (12.5 KB)

KENTTÄVUOROHAKEMUS 2018 (pdf) (60 KB)


Urheilukentät

Huittisten kaupungin urheilukentät tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet harrastaa liikuntaa. 


KESKUSURHEILUKENTTÄ  

Keskusurheilukenttä (Kirjatie 2) 
Keskusurheilukenttä toimii vuosittain useiden yleisurheilukilpailujen, jalkapallopelien ja muiden tapahtumien järjestämispaikkana. 

MUUT URHEILUKENTÄT

Aivan Huittisen keskustassa sekä kylillä on urheilukenttiä ja -alueita, joissa voi harrastaa mm. jalkapalloa, pesäpalloa tai tennistä. 

Jäähallin ja Liikuntakeskus Spiraalin vieressä sijaitseva Pellonpuiston hiekkakenttä (Opintie) mahdollistaa mm. pesäpallo- ja jalkapalloharjoitukset jo aikaisin keväällä.

Vampulan urheilukenttä


Tennistä voi pelata Huhkolanpuiston tenniskentillä tai Jäähallin vieressä sijaitsevilla asfalttipohjaisilla tenniskentillä. 

Vampulan Urheilukentän viereiselle alueella sijaitsee Sallilan massapintainen tenniskenttäkenttä, josta vuorot varataan kentällä olevista vuorovarauslistoista.


Vanha urheilukenttä (Veteraanikatu) toimii useiden seurojen harjoittelukenttänä. 

Suttilan jalkapallokenttä