In English | På svenska |

Tervetuloa Huittisten metsäpolulle!

 

Huittisten metsäpolun suunnittelua ja käytännön toteutusta ohjaamaan koottiin työryhmä, joka kokoontui useamman kerran syksyllä ja alkutalvella 2005 pohtimaan metsäopetuspolun sijaintia ja sisältöä sekä maastossa että pöydän ääressä. Työryhmään kuuluivat toiminnanjohtaja Olli Mäki Teljän metsänhoitoyhdistyksestä, koulutussuunnittelija Matti Kari Lounais-Suomen metsäkeskuksesta, puistotyönjohtaja Aino Ojansuu Huittisten kaupungilta, vapaa-aikatoimensihteeri Teuvo Munkki Huittisten kaupungilta, koulunjohtaja Päivi Laaksonen Suttilan koululta ja projektipäällikkö Minna Rautalin Pirkanmaan metsäkeskuksesta. Mukana maastossa oli lisäksi Matti Nurminen suunnistuksen asiantuntijana.

 

Metsäpolku sijaitsee Vihkimysvuoren ulkoilualueella ja lähtöpaikka on Ilomäentien ja ulkoilureitin risteyksessä. Polun pituus on 3,5 km ja se kulkee pääosin 5 km:n hiihtolenkkiä pitkin. Polun lähtöpisteessä on opastetaulu, ja polun varrelle sijoitetut kohteet on merkitty numerotolpin.

 

Koulujen lisäksi Huittisten metsäpolku tarjoaa myös muille kaupungin asukkaille ja luonnossa liikkujille mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua metsäluontoon. Toivottavasti polku kuluu käytössä!

 

Minna Rautalin 
projektipäällikkö
Metsätietoa kouluihin Joutsenten reitillä –hanke
Pirkanmaan metsäkeskus 


Metsäpolku 2017