In English | På svenska |

Kännönvuoren-Vihkimysvuoren-Pyölönvuoren kuntoreitistö

 

Kännönvuoren-Vihkimysvuoren-Pyölönvuoren kuntoreitistössä on valaistua reittiä 4 km. Alueella on valaistus klo 22.00:een asti.

Reitistössä on eri pituisia lenkkejä 1,4 km:stä 5,5 km:iin sekä vaikea 6 km:n lenkki. Reitistö on kesäaikaan lenkkeilijöiden, sauvakävelijöiden ja muiden kuntoilijoiden käytettävissä, talviaikaan alue toimii hiihtoreitistönä. Kännönvuoren lähtöalueelle on opastus Huhkolinnan kohdalta Räikänmaantien risteyksestä. Kännönvuoren parkkipaikalla ja raviradan kulmalla sijaitsevissa informaatiotauluissa on reitistökartat, joissa on merkittynä 1,4 km:n, 3 km:n, 4 km:n, 5,5 km:n ja vaikea 6 km:n lenkit sekä yhdysura Pyölönvuorelle.  

Talviaikana reitin vasemmassa reunassa on hiihtoura perinteistä hiihtoa varten. Perinteisellä tyylillä hiihdetään vasemmanpuoleista latu-uraa. Keskellä on oma ura luisteluhiihtoa varten. Alueelta löytyy myös pulkkamäki.

Vaarallisimmissa laskuissa on varoituskyltti laskun vaarallisuudesta. Kun hiihtäminen ei ladulla ole turvallista, siitä ilmoitetaan parkkipaikalla erillisellä kyltillä (esim. lumen vähyydestä ja latu-urien jäisyydestä). Latujen jäisyydestä ja pälvipaikoista hiihtäjiä varoitetaan tarvittaessa ylimääräisillä varoitusmerkeillä.  

Kännövuoren-Vihkimysvuoren-Pyölönvuoren ulkoilureittikartta

 

 

Huittisten Metsäpolku

 

Metsäpolku sijaitsee Vihkimysvuoren ulkoilualueella ja lähtöpaikka on Ilomäentien ja ulkoilureitin risteyksessä. Polun pituus on 3,5 km ja se kulkee pääosin 5 km:n hiihtolenkkiä pitkin. Polun lähtöpisteessä on opastetaulu, ja polun varrelle sijoitetut kohteet on merkitty numerotolpin. 

Koulujen lisäksi Huittisten metsäpolku tarjoaa myös muille kaupungin asukkaille ja luonnossa liikkujille mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua metsäluontoon. Toivottavasti polku kuluu käytössä!

 

Metsäpolku (pdf) (69 KB)


Maastopyöräily ja patikointireitti


Maastopyöräily- ja patikointireittikartta (pdf) (512.7 KB)