In English | På svenska |

Huittisten uimahallin järjestyssäännöt:

 

- Sisäänpääsy maksu oikeuttaa kahden tunnin oleskeluun uimahallin tiloissa. Lipunmyynti lopetetaan 1h ennen uimahallin sulkemisaikaa. Uintiaika loppuu 0,5h ennen uimahallin sulkemisaikaa. Kuntosalilta on poistuttava 15min ennen sulkemisaikaa.

- Alle 7-vuotiaat tai uimataidottomat lapset saavat tulla uimahallin tiloihin vain täysi-ikäisen aikuisen seurassa.Uimataidotonta lasta ei saa jättää yksin mihinkään uimahallin tiloihin.

-Kuntosalia voivat käyttää 15-vuotta täyttäneet henkilöt

-Shortsien (mukaan lukien uimashortsit) käyttö uima-asuina on kielletty. Kassa vuokraa uima-asuja. Kuntosalilla tulee käyttää sisäliikuntakenkiä ja -asua, ei uima-asua.

-Henkilöillä, joilla on tarttuvia tauteja, avohaavoja tai jalkasientä, on uimahalliin pääsy kielletty.

Päihtyneenä esiintyminen, päihteiden hallussapito ja käyttö sekä tupakointi ja nuuskan käyttö on ehdottomasti kielletty kaikissa uimahallin tiloissa.

- Uimahalli ei vastaa kadonneesta omaisuudesta eikä ole löytötavaralain mukaan vastuullinen säilyttämään alle 20 euron arvoisia löytötavaroita. Arvotavarat ja avaimet toimitettaan poliisille.

 

Käyttäytyminen puku-ja pesutiloissa:

-Ennen saunaan ja altaaseen menoa on aina peseydyttävä. Myös hiukset on kasteltava. Saunominen ja peseytyminen tapahtuvat aina ilman uima-asua. Pitkät hiukset on pidettävä aina kiinni tai käytettävä uimalakkia.

-Hiusten värjääminen, karvojen poisto ja kynsien leikkuu ovat kiellettyjä kaikissa tiloissa.

-Ulkokenkien ja -sandaalien käyttö pesu-ja allastiloissa on kiellettyä.

- Särkyvien esineiden, ruoan, juomien ja purukumin tuominen pesutiloihin tai altaalle on kielletty. Korut suositellaan jätettäviksi pukukaappeihin.

- Saunassa suositellaan käytettäväksi omaa laudeliinaa. Kassa myy kertakäyttöisiä laudeliinoja.

- Kierrä uima-asusi kuivaksi ja kuivaa itsesi pesuhuoneess, jotta pukutiloijen lattioille ei kulkeutuisi vettä.

 

Allaskäyttäytyminen:

-Isossa altaassa ja monitoimialtaassa uimakellukkeiden, uimaräpylöiden ja snorkkelin käyttö on kielletty ilman valvojan lupaa.

- Rataköysissä roikkuminen on kiellettyä.

-Veteen hyppääminen on sallittua ainoastaan ison altaan syvästä päädystä.

- Juokseminen on kiellettyä uimahallissa.

 

Muuta:

-Henkilökunnalla on oikeus varoittaa asiakasta huonosta käytöksestä tai sääntöjen noudattamatta jättämisestä. Henkilökunnalla on oikeus poistaa asiakas uimahallin tiloista huonon tai häiritsevän käytöksen takia. Sääntöjen rikkomisesta voi seurata määräaikainen porttikielto uimahalliin.

-Uimahallissa valokuvaaminen ja videointi on kiellettyä ilman henkilökunnan lupaa.