In English | På svenska |

Liikuntapalveluiden ajankohtaista

Suunnistuksen kaupunginmestaruuskilpailut

Huittisten kaupungin suunnistusmestaruuskilpailut pidetään tiistaina 5.6.2018 Hoopinkallion kartalla. Opastus Vampulan keskustasta, Kukonharjan tien risteyksestä.

Lue lisää


Karhiniemen uimaranta

Karhiniemen uimaranta on jälleen uimareiden käytössä. Pukuhuoneet ja wc-tilat ovat avoinna päivittäin klo 7.00 - 23.00 (31.8.2018 asti).

Lue lisää


Alastaro Golf

Huittisten kaupunki tarjoaa pelimahdollisuuden Alastaro Golfin kentälle kaikille kuntalaisille, joiden kotikuntana on Huittinen. Pelaaminen kentällä edellyttää Green Card -peruskurssin suorittamista hyväksytysti ja jonkin golfseuran jäsenyyttä.

Lue lisää


Salivuorohakemukset toimintakaudelle 2018-2019

Nuoriso- ja liikuntapalvelut julistaa seuraavien sisäliikuntatilojen käyttövuorot kaudelle 2018 – 2019 haettaviksi 15.6.2018 mennessä: Kuninkaisten koulutus- ja kulttuurikeskuksen liikuntasali ja kuntosali, Lauttakylän lukion, Sammun koulun ja Sallilan koulun liikuntasali. Uuden liikuntahallin käyttövuorot tulevat haettavaksi myöhemmin.

Lue lisää


Voimaa vanhuuteen tutuksi ja tavaksi

Huittinen ilmoittautui mukaan Ikäinstituutin koordinoimaan kärkihankkeeseen Voimaa vanhuuteen tutuksi ja tavaksi. Tavoitteena on ottaa pysyvään käyttöön ikäihmisten (75 +) terveysliikunnan hyviä käytäntöjä poikkihallinnollisella yhteistyöllä.

Lue lisää


Seuraavat