In English | På svenska |

Liikuntapalveluiden ajankohtaista

Urheilukenttien ja salien kesäharjoitusvuorot

Harjoitusvuorot kesäkaudeksi 2018 ovat haettavana pe 13.4.2018 klo 12.00 mennessä Huhkolanpuiston tenniskentän, vanhan urheilukentän, Sammun koulun kentän, Lauttakylän koulun kentän, Vampulan urheilukentän ja Sallilan koulun kentän osalta. Pellonpuiston tekonurmikentän käytöstä yhteydenotot Lauttakylän Lujalle (Mikko Ojapelto).

Lue lisää


Lasten ja nuorten toiminnan kausitiedote

Tiedote lapsille ja nuorille suunnatuista tapahtumista, harrastustoiminnasta, kursseista tai muista ajanvietteistä. Tiedote jaetaan peruskoululaisten huoltajille Wilma-tiedotteen avulla. Kausitiedote ilmestyy kolme kertaa syksyllä ja kolme kertaa keväällä. Kevään 2018 tiedotteeseen tulevien tietojen viimeiset toimituspäivät: 2.5.2018. Tiedot toimitetaan nuoriso-ohjaaja Kari Rissaselle, kari.rissanen@huittinen.fi.

Lue lisää


Liikuntaryhmät uimahallissa - kevät 2018

Ryhmien toimintakausi 8.1. - 27.4.2018 (ei vko 8). Maksut: uimahallimaksu+ohjausmaksu 2 €. Rannekkeelle ladatut ohjausmaksut ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Veteraaneille vesijumppa on ilmainen. Huom ! Huomioithan, että päivävesijumppien aikana lipunmyynti ei ole avoinna, joten maksut tulee ladata rannekkeisiin etukäteen uimahallin aukioloaikoina.

Lue lisää


Nuoriso- ja liikuntapalveluiden liikuntaryhmät - kevät 2018

Ryhmien toimintakausi 8.1. - 27.4.2018 (ei vko 8. Ryhmiin ilmoittautuminen paikan päällä. Lisätietoja nuoriso- ja liikuntatoimistosta, puh. 044 560 4340.

Lue lisää


Yhdistyskirje

Nuoriso- ja liikuntapalveluiden yhdistyskirje urheiluseuroille ja nuorisoyhdistyksille.

Lue lisää


Seuraavat