In English | På svenska |

Tietokannat

Arto

Arto-tietokantaan on koottu tietoja uusista kotimaisista aikakausilehti- ja monografia-artikkeleista. ARTOon tallennetaan artikkeliviitteet n. 350 aikakauslehdestä. ARTOssa on myös linkkejä artikkelien kokoteksteihin.

bab.la

Bab.la on sivusto, jolla on sanakirjoja (mm. suomi-englanti-suomi) sekä kielten opiskeluun liittyviä harjoituksia ja pelejä.

e-KIRJASTO

E-kirjastosta löydät kirjastojen e-kirjoja, videoita, äänikirjoja ja muuta verkossa käytettävää aineistoa.

ECCO

ECCO sisältää vuosina 1701 - 1800 julkaistua englanninkielistä kirjallisuutta, lehtiä ja muita painotuotteita kaikilta tieteenaloilta. Ecco toimii kirjaston koneilla.

FINNA

Finna tarjoaa pääsyn arkistojen, kirjastojen ja museoiden aineistoihin ja palveluihin.

frank

Frank-monihaku on haku, jolla voit etsiä aineistoa samanaikaisesti useista suomalaisten kirjastojen aineistotietokannoista. Haulla saat selville, missä kirjastoissa haluamasi aineisto on saatavilla tai varattavissa.

Kysy kirjastonhoitajalta

Kysy kirjastonhoitajalta on kirjastojen yhteinen verkkotietopalvelu, jolla etsitään tiedonlähteitä asiakkaille. Vastauksena annetaan viitteitä kirjallisuuteen ja internet-sivuille tai muuta opastusta tiedon löytämiseen.

kirjasampo

Kirjasampo on monipuolinen, yhteisöllinen kaunokirjallisuuden verkkopalvelu, joka toimii tiedonhaun ja neuvontatyön tukena sekä lukemiseen ja kirjanvalintaan soveltuvana inspiraation lähteenä. Palvelu perustuu tietokantaan, joka sisältää kymmeniätuhansia tietueita mm. teoksista, kansista, kirjailijoista ja kustantajista. Tietokannasta tuodaan käyttöliittymään lukuvinkkejä sekä esitellään uutta ja vanhempaa kaunokirjallisuutta.

Melinda


Melinda on suomalaisten kirjastojen yhteistietokanta. Se sisältää Suomen kansallisbibliografian sekä viitetiedot yliopistokirjastojen, yhteiskirjastojen, Eduskunnan kirjaston, Varastokirjaston ja Tilastokirjaston tietokantoihin sisältyvistä aineistoista. Ammattikorkeakoulujen kirjastoista ovat mukana Hämeen ammattikorkeakoulun kirjasto, Centria-ammattikorkeakoulun kirjasto ja Haaga-Helian kirjasto. Vuosina 2013-2014 mukaan tulevat kaikki amk-kirjastot. Yleisten kirjastojen ensimmäiset pilotit ovat Kokkolan kaupunginkirjasto ja Tampereen kaupunginkirjasto. Melindasta muodostuu kaikkien suomalaisten kirjastojen yhteinen metatietovaranto.

Naxos

Naxos Music Library on palvelu, jossa on kuunneltavissa suuri valikoima lähinnä klassista musiikkia.  Naxosta voi maksutta käyttää Huittisten kaupunginkirjaston tai Satakirjastojen kirjastokortilla. Kirjoita kirjautumiskenttään korttisi numero. Palvelua voi käyttää samanaikaisesti 6 kuuntelijaa. Muista kirjautua ulos palvelusta!

NAXOS JAZZ

Naxos Music Library Jazz on jazzmusiikin kuuntelupalvelu, jota voi maksutta  käyttää Huittisten kaupunginkirjaston tai Satakirjastojen kirjastokortilla. Kirjoita kirjautumiskenttään korttisi numero. Palvelua voi käyttää samanaikaisesti 6 kuuntelijaa. Muista kirjautua ulos palvelusta!

nAXOS VIDEO LIBRARY

Naxos Video Library - palvelussa voi katsoa musiikkiaiheisia kuvatallenteita kuten konsertteja, oopperataltiointeja ja dokumentteja. Palvelua voi maksutta käyttää Huittisten kaupunginkirjaston tai Satakirjastojen kirjastokortilla. Kirjoita kirjautumiskenttään korttisi numero. Palvelussa voi samanaikaisesti olla 4 käyttäjää. Muista kirjautua ulos palvelusta!

Naxos World Music

on maailmanmusiikkia sisältävä verkkopalvelu. Valikoimissa on musiikkia eri kulttuureista, jopa yli 1500 kultuuriryhmästä. Palvelua voi maksutta käyttää Huittisten kaupunginkirjaston tai Satakirjastojen kirjastokortilla. Kirjoita kirjautumiskenttään korttisi numero. Palvelussa voi samanaikaisesti olla 4 käyttäjää. Muista kirjautua ulos palvelusta!

suomen media-arkisto

Suomen Media-arkisto on sähköinen sanomalehti- ja uutistietopankki. Sieltä saat yhdellä haulla selville, mitä sinua kiinnostavasta aiheesta, henkilöstä tai organisaatiosta eri aikoina on julkaistu. Arkistoon on talletettu lähes 2 milj. Iltalehden,  Kauppalehden, Satakunnan Kansan, Aamulehden, Kainuun Sanomien, Lapin Kansan ja Pohjolan Sanomien artikkelia. Media-arkisto toimii kirjaston koneilla.

satakirjastot-verkkokirjasto

on Satakirjastojen verkkokirjasto, jossa voit hakea aineistoa, tehdä varauksia ja uusia lainojasi.