In English | På svenska |

Oppilashuolto


KOULUTERVEYDENHUOLTO

Kouluterveydenhoitajamme on Heidi Bergmann. Yhteydenotot puhelimitse 044 772 8285, Wilman tai sähköpostin välityksellä. Terveydenhoitaja on koulumme toimipisteissä pääsääntöisesti maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin. 

Koulun sosiaalityöntekijä Tuulia Sarinin puhelinnumero on 044 560 4242. Hänet tavoittaa koululta tiistaiaamupäivisin ja puhelimitse, Wilman tai sähköpostin välityksellä virka-aikana. Sosiaalityöntekijän rooli on oppilaiden kehitykseen liittyvien sosiaalisten ja psyykkisten vaikeuksien selvittäminen sekä ehkäiseminen varhaisen puuttumisen avulla.

Koulupsykologina toimii Tiina Marjamäki puh. 044 773 0230. Hänet tavoittaa koululta torstaisin aamupäivisin ja puhelimitse, Wilman tai sähköpostin välityksellä virka-aikana. Koulupsykologi toimii etenkin isompien lasten ja nuorten tukena sekä yhdessä koulun sosiaalityöntekijän kanssa koulun yksilöllisen monialaisen oppilashuollon yhteys-/vastuuhenkilönä.

Koululääkärille ajanvaraus tehdään terveydenhoitajan kautta. Koululääkärin vastaanottoaikoja on viikoittain. Liikuntatunneilta poissaoloon riittää vanhempien allekirjoittama viesti. Toivomme, että pienet ongelmat eivät aiheuta poissaoloja liikuntatunneilta.

OPPILASHUOLTORYHMÄT

Koulussamme kokoontuu sekä koulukohtainen, yhteisöllinen oppilashuoltoryhmä että monialainen yksilökohtainen oppilashuoltoryhmä.

 

Yksilöllisen oppilashuoltoryhmän yhteyshenkilönä toimii koulun sosiaalityöntekijä ja koulupsykologi. Kun huoltajalla tai koulun henkilökunnan jäsenellä herää huoli oppilaasta, hän ottaa yhteyttä yhteyshenkilöön (huoltaja voi kääntyä myös luokanopettajan puoleen) joko puhelimitse tai Wilman pikaviestillä. Yksilöllisessä oppilashuoltoryhmässä käsitellään yksittäisen oppilaan oppilashuollollisia asioita ja jokaisessa tapauksessa erikseen mietitään läsnä olevat henkilöt tarpeen mukaan.

 

Oppilaan oppimisen tukeen liittyvät käsittelyt ja kirjaukset tehdään myös monialaisesti ja kirjaamiseen käytetään sähköisiä pedagogisen tuen asiakirjoja.