In English | På svenska |

Oppilaaksi Huittisten musiikkiopistoon

SOITON- JA LAULUNOPETUS: 

Oppilasvalinnassa on kolme osaa soitinesittely, haastattelu ja soveltuvuusarviointi.


LUKUVUODELLE 2017-2018 oppilasvalinta suoritettiin Sirkus-konserttien yhteydessä 15. - 17.5.2017 ja täydentävä oppilasvalinta 30.5.2017.


Oppilaspaikat ovat lukuvuodelle tällä hetkellä täynnä, mutta paikkoja saattaa vapautua lukuvuoden kestäessä. Mahdollisista täydentävistä hauista ilmoitetaan tällä sivulla ja sanomalehdissä. Mahdollisia vapautuneita paikkoja voi myös tiedustella sähköpostilla.


MUSKARI:


LUKUVUODEKSI 2017-2018
otetaan uusia muskarilaisia ilmoittautumisjärjestyksessä TÄSTÄ aukeavan linkin kautta. Ryhmät perustetaan 22.5. mennessä tulleiden ilmoittautumisten perusteella. Tähän mennessä ilmoittautuneille paikka ryhmässä pyritään järjestämään, jälki-ilmoittautuminen on mahdollista ja oppilaspaikan voi saada mikäli ryhmissä on vapaita paikkoja.

Vapaita paikkoja voi tiedustella suoraan opettajilta (viikosta 33 lähtien).


bändivalmennus

Bändivalmennus on suunnattu 6-8 -vuotiaille soittoviikareille.
Tervetulleita ovat niin uudet kuin jo musiikkiopistossa opiskelevat lapsetkin.

Tunneilla soitetaan lasten käteen sopivilla vekarasoittimilla, joita ovat kolmekielinen sähkökitara, yksikielinen sähköbasso sekä erikoisvalmisteinen rumpusetti. Ryhmässä jokainen oppilas saa vuorollaan soittaa eri bändisoittimia, vekarasoittimien lisäksi myös koskettimia, sekä luonnollisesti laulaa bändin kanssa. Tunnit sisältävät myös muuta musiikkivalmennusopetusta.

Opetus torstai-iltapäivisin 7.9. alkaen.

Pääsyvaatimuksia ei ole ja tärkeintä on oppia nauttimaan yhdessäolosta ja soittamisesta!

Ryhmiä voidaan Huittisiin aluksi perustaa kaksi ja yhteen ryhmään otetaan n. 5 oppilasta. Oppilaat ryhmiin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Bändivalmennuksen lukukausimaksu on 120€,
mikäli oppilas on jo musiikkileikkikoulussa  yhteensä muskarin kanssa lukukausimaksu on 175€ ja jo soitinvalmennus- tai perustason oppilaana oleville oppilaille bändivalmennus sisältyy lukukausimaksuun.

Bändivalmennukseen ilmoittaudutaan alla olevan lomakkeen kautta.
Oppilaista, jotka eivät ole musiikkiopiston oppilaita, pitää erikseen ennen opetuksen alkua ilmoittaa lisää henkilötietoja (ohjeet tietojen ilmoittamiseen toimitetaan sähköpostilla).

Bändivalmennukseen hyväksymisestä ilmoitetaan sähköpostilla 6.9. mennessä.

Lisätietoja: lehtori Jani Mäkelä ja apulaisrehtori Petri Vainiotalo

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.