In English | På svenska |

Tervetuloa tutustumaan Huittisten omakotialueisiin!


Omasta kodista haaveileminen on ihanaa ja tällä sivulla olet askeleen lähempänä unelman toteutumista. Vapaita tontteja on tarjolla runsaasti ja mikä parasta, ne ovat vuoden 2018 ajan -30% alennuksessa. Mukava summa sijoittaa vaikkapa kodin suunnitteluun tai lisävarusteisiin. Jos tonttikauppa kiinnostaa, niin tutustuthan myös tontinvarausehtoihimme.


Seuraavaksi voit kurkistaa omakotialueisiimme, joilta löytyy vapaita tontteja:Kuninkainen

Vehreä Kuninkaisten asuinalue rakentuu aivan keskustan tuntumaan, joka tarjoaa loistavan sijainnin esim. lapsiperheille. Alueeen laidalla on Kuninkaisten päiväkoti ja terveyskeskus ja keskustaan on kilometri. Lauttakylän uusi alakoulu nousee myös kävelymatkan päähän ja tarjoaa turvallisen koulureitin lapsille. Alueen keskellä on viheralue, jossa idyllinen liikuntareitti ja tulevaisuudessa rakentuva leikkipuistoalue.


Kuninkaistealue on viihtyisän vaihteleva ja puusto valtaosin koivikkoa ja lehtikuusta. Alueen korkein kohta on Kuninkaistenmäellä +61,5 metriä ja alin kohta +51 metriä alueen länsipuolella pellolla. Rakentamisalue on valoisaa metsämaata, harvennettua taimikkoa ja lehtomaista kangasta, joka rajaantuu reuna-alueiltaan peltoihin.


Osa tonteista sijoittuu rinteeseen joka tarjoaa hyvän mahdollisuuden persoonallisiin arkkitehtoorisiin rinneratkaisuihin.. Alueella voi rakentaa 1 - 1½ -2 -kerroksisia rakennuksia. Omakotitalon lisäksi tontille voit rakentaa maksimissaan 80 m2:n kokoisen autosuoja- ja talousrakennuksen, joten saat hyvät mahdollisuudet harrastus- ja säilytystiloille.


Kuninkainen voi olla juuri sinun paikkasi. Tervetuloa tutustumaan!


Huittinen_Kuninkainen_netti
Nanhia

Haluatko asua lähellä hyviä liikuntareittejä ja haluat lapsille leikkikavereita? Nanhian asuinalueella on paljon leikkipuistoja ja kevyenliikenteen reittejä. Matkaa keskustan palveluihin on noin 2,8 kilometriä samoin kuin terveyskeskukseen. Kahteen kouluun ja päiväkotiin sekä kirjastoon on matkaa vain alle kaksi kilometriä, samoin urheilukentälle, uimahalliin ja uuteen liikuntahalliin. Kännövuoren ulkoilualue on myös aivan lähellä ja tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet liikkumiselle.


Luonnontilainen ja vehreä metsäpuisto rajaa tontteja. Alueen länsipuolen lähimetsässä asustelee söpöjä, suurisilmäisiä yöeläjiä - liito-oravia. Alueella voit rakentaa 1 - 1½ -kerroksisen rakennuksen. Omakotitalon lisäksi tontille on mahdollisuus rakentaa maksimissaan 80 m2:n kokoisen autosuoja- ja talousrakennuksen, jotta autotalli- ja varastotilaa riittää.


Tervetuloa viihtyisälle ja vilkkaalle asutusalueelle!


Huittinen_Nanhia_nettiSampu

Arvostatko maalaismaisemaa ja metsän läheisyyttä? Manninmäen pientaloalue sijoittuu Suontaustantien vartelle noin 3,5 km keskustasta pohjoiseen.  Alue on varsin tasaista pelto- ja metsämaata, jossa katse kantaa kauas. Sammun ala-aste sijaitsee vain noin kilometrin etäisyydellä alueesta valtatie 12 länsipuolella ja valtatien alitse on turvallinen kevyen liikenteen kulkuyhteys koululle. Koulu on myös aktiivinen harrastepaikka ja liikuntasali on ahkerassa käytössä myös iltaisin. Valtatie tarjoaa nopean reitin, jos työmatka ulottuu Huittisten ulkopuolelle.


Alueella voit rakentaa 1 - 2 -kerroksisen kodin. Omakotitalon lisäksi tontille saat myös rakentaa maksimissaan 80 m2:n kokoisen autosuoja- ja talousrakennuksen eli tilaa riittää myös autoille ja varastoksi.


Sampu voi olla sinun tuleva kotipaikkasi - tervetuloa tutustumaan!


Huittinen_Sampu_nettiIhaninmäki

Rakastatko maaseudun rauhaa ja pienen yhteisön turvallisuutta? Vampulan Ihaninmäki voi olla nimensä mukaisesti ihanin paikka juuri sinulle, Edulliset tontit ja maaseutumainen miljöö tarjoaa hyvät puitteet rakentamiseen.Matkusjoki


Vampulan laajat peltoaukeavat tarjoavat katseelle tilaa ja mahdollisuuden rakentaa lähelle hyvää liikennereittiä.