In English | På svenska |

MUOVIKAIVOT


Huittisten kaupungin vesihuoltolaitos pyytää tarjoustanne massiivimuovista tehdyistä hulevesiviemäri- ja jätevesiviemärikaivoista sekä niihin liittyvistä osista. Tarjotun osan hinta tarkoittaa osaa kiinnitettynä valmiissa kaivossa. Tarjous on oltava voimassa vuoden 2018 ajan.

 

Tarjouksen pyytäjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä erikseen laskuttava tukkuliike ja tavaran toimittaja tai hyväksyä 1-2 tarjousta sekä mahdollisuuden hylätä kaikki tarjoukset siinä tapauksessa, että katsoo tarjoukset hinnaltaan kohtuuttomiksi.


Valinnan perusteena ovat eri kaivokokojen keskivertokaivot, ”koottuna” tarjotuilla yksikköhinnoilla ja huomioiden muut tarjoajan esittämät toimitukseen liittyvät asiat, kuten toimitusajat ja kertatilausmäärät. Tullakseen tarjous huomioiduksi sen tulee sisältää hinnat kaikille osille, toimitukset rahtivapaasti Huittisissa sekä maksuehto 30 pv netto. Mikäli tarjous ei sisällä jotakin kaivon osaa siten liitettynä tai tehtynä, kuten tarjouksessa on pyydetty, tulee se selkeästi ilmoittaa liitetietona tai lisäselvitysosiossa.


Mikäli hyväksytyksi tullut tarjoaja halua korottaa hintoja kesken vuoden,

pidättää vesihuoltolaitos itsellään oikeuden irtisanoa sopimuksen. Irtisanomisaika kummallakin osapuolella on 30 pv.


Hankinnasta on lähetetty ilmoitus julkaistavaksi HILMA-portaalissa 6.10.2017.

 

Tarjous tulee jättää oheisella tarjouslomakkeella, suljetussa kirjekuoressa 3.11.2017 klo 12.00 mennessä, osoitteella, Huittisten kaupunki, Vesihuoltolaitos, Risto Rytin katu 36, 32700 HUITTINEN. Kuoreen tulee merkitä ”KAIVOTARJOUS 2018” tai sähköpostilla tekninen@huittinen.fi.

 

Tarjousta koskeviin tiedusteluihin vastaa vesihuoltoinsinööri Jaakko Voittomäki puh. 044-7730222.

 

HUITTISTEN KAUPUNGIN VESIHUOLTOLAITOS

 

 

Jaakko Voittomäki                                  

Vesihuoltoinsinööri          

 

LIITTEET:                         

1 kpl tarjouslomake, 5 sivua: Muovikaivojen tarjousliite 2018

(Tarjousliite päivitetty 10.10.2017 oikealla vuosiluvulla)