In English | På svenska |

Terveyskeskuksen kuulutuksetHuittisten kaupungin terveyskeskuksessa

 

on haettavana 24.9.2018 klo 12 mennessä sairaanhoitajan toimi, ensisijainen sijoituspaikka on kotisairaala. Työ alkaa 5.11.2018 tai sopimuksen mukaan.

 

Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto.

 

Kotisairaala toimii terveyskeskuksen yhteydessä ja tarjoaa sairaalatasoista hoitoa potilaan kotona. Sairaanhoitajan työnkuva on moninainen ja vaihteleva. Sairaanhoitaja toimii kotisairaalan tiimin jäsenenä ja vastaa hoitojakson aikana potilaan kokonaisvaltaisesta hoidosta ja seurannasta. Haemme joustavaa, yhteistyökykyistä ja positiivisen asenteen omaavaa sairaanhoitajaa.


Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen päätöksen tekoon ja vastuulliseen työskentelyyn, ennakkoluulottomuutta ja sopeutumista muuttuviin tilanteisiin. Arvostamme laajaa lääkehoidon ja palliatiivisen hoidon osaamista.


Työssä edellytetään voimassaolevat lääkehoitoluvat (LOVe) sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Työ on kolmivuorotyötä ja sisältää myös viikonlopputyötä. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Käytössä on Pegasos potilastietojärjestelmä.

 

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

 

Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

 

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (hakusana Huittinen). Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, paperihakemus pyydetään toimittamaan postitse osoitteella: Huittisten perusturvalautakunta, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Mahdolliset paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään.


Lisätietoja antavat:

osastonhoitaja Aija Rajala, puh. 044 772 8213,

apulaisosastonhoitaja Aija Hiltunen, puh. 044 772 8215 ja

osastonhoitaja Hannele Lehtonen, puh. 044 772 8338

 


Perusturvalautakunta 29.8.2018